Форма входу

Пошук

Календар

«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзі сайту

Бобровицька ЗОШ № 1

Бобровицький районний відділ освіти

Бобровицький методичний кабінет

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Листопад » 07

Осіння пора часто приносить нам разом з похолоданням і дощами ще й депресію, слабкість і апатію. Але наближення зими - зовсім не привід піддаватися таким настроям. Напередодні того, як останній місяць осені вступить у свої володіння, багато «відзначають» неординарне і трохи моторошне свято Хеловін. Чому б не підтримати цю традицію? Веселощі, творчий підхід і тепле світло свічок (а як же без них в Хеловін) піднімить настрій, урізноманітнить сірі осінні дні і принесе неймовірне задоволення і захват малюкам.

Привиди, гобліни, відьми та інша нечиста сила! Кого тільки не побачиш у маскарадних костюмах на Хеловін. До національного фольклору додались зловісні персонажі фільмів жахів. Це свято відзначається офіційно в ряді країн і асоціюється з усім, що має відношення до темних сил і непізнаного, до окультизму і магії.

А ще він асоціюється з веселощами і забавними смачними стравами, які можна легко приготувати самим. Але це атрибути кожного свята, а Хеловін трохи ... Читати далі »

Переглядів: 508 | Додав: denisyuk_n | Дата: 07.11.2016 | Коментарі (0)

     На початку жовтня на базі літературно-меморіального музею-заповідника М.М. Коцюбинського було проведено урочисте відкриття зльоту переможців обласної краєзнавчо-патріотичної акції «Від роду і до роду збережем традиції народу».

     Святковий концерт, який влаштували педагогічний та учнівський колективи Центру дитячого та юнацького туризму і екскурсій справив позитивне враження на присутніх. Патріотичні вірші, пісні про Україну, Чернігівський край, запальні таночки залишаться у пам'яті всіх присутніх.

     Учасники зльоту демонстрували відео-презентації своїх творчих проектів.  Серед переможців була і вихованка гуртка «Умійко» Бобровицького Центру дитячої творчості Денисюк Анастасія. Вона презентувала свою пошуково-дослідницьку роботу «Лялька-мотанка – одвічна берегиня роду». Талановиті діти отримали дипломи Управління освіти та науки Чернігівської облас ... Читати далі »

Переглядів: 571 | Додав: denisyuk_n | Дата: 07.11.2016 | Коментарі (0)