Форма входу

Пошук

Календар

«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Друзі сайту

Бобровицька ЗОШ № 1

Бобровицький районний відділ освіти

Бобровицький методичний кабінет

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

Йде весна – королева по світу

І співає на всі голоси

Та заквітчує землю прогріту,

Творить дивні картини краси!

Весна – найчарівніша пора року. Символ відродження, нового життя і сподівань. Про цю неповторну пору року можна розповідати багато, але краще це зробити мовою дитячої творчості, яка спроможна подарувати відчуття гармонії та прищепити увагу до краси навколо. Давайте подивимося, як висловлюють свої почуття до весни вихованці гуртків декоративно-ужиткового мистецтва: «Умійко», «М’яка іграшка», «Природа і фантазія» (керівник Денисюк Наталія Валеріївна) Бобровицького закладу позашкільної освіти «Центр дитячої творчості». Свою любов до весни діти показали у власних виробах, виготовлених в різних техніках: вит ... Читати далі »

Переглядів: 138 | Додав: методист | Дата: 10.04.2021 | Коментарі (0)

Чернігівський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді щороку з нагоди відзначення Всесвітнього дня авіації і космонавтики проводить виставку-конкурс дитячої та юнацької творчості «Зоряні шляхи Чернігівщини». Мета конкурсу: розвиток творчих здібностей у дітей і підлітків, зацікавленості у дослідженнях космосу, підвищення рівня знань та обміну інформацією в області технічної творчості та ракетно-космічного моделювання. Завданнями конкурсу є: пропаганда і популяризація ракето-космічного моделювання, підтримка та розвиток науково-технічної творчості серед учнівської молоді, організація змістовного дозвілля; популяризація досягнень українських підкорювачів космосу, науки, техніки та новітніх технологій щодо вивчення й освоєння космосу; активізація всіх форм позакласної та позашкільної роботи з учнями; виявлення та підтримка обдарованих і талановитих вихованців, учнів і слухачів, які зацікавлені у дослідженнях космосу і відтво ... Читати далі »

Переглядів: 220 | Додав: методист | Дата: 28.03.2021 | Коментарі (0)

Дошкільнята із старшої групи ЗДО "Веселка" багато, що знають про папір. Із історією, видами та властивостями паперу вони ознайомилися на заняттях гуртка "Паперопластика" Бобровицького ЗПО "Центр дитячої творчості", який працює на базі садочку. Керівник гуртка Стрикун Віта Валеріївна навчає дітей працювати в різних техніках декоративного мистецтва: оригамі, айріс-фолдінг, скрапбукінг, квілінг, аплікація, витинанка... Вихованці гуртка вчаться виготовляти цікаві аплікації, листівки, об'ємні вироби з паперу. На заняттях у дітей розвивається дрібна моторика рук, сенсорика, увага, охайність, бережливість, дружелюбність, вміння вирізати та клеїти, підбирати кольори, проявляти творчість.

... Читати далі »

Переглядів: 234 | Додав: методист | Дата: 28.03.2021 | Коментарі (0)

У січні - лютому 2021 року Чернігівським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти імені К. Д. Ушинського проведено ІІ (обласний) етап Всеукраїнського заочного конкурсу "Джерело творчості" за військово-патріотичним, дослідницько-експериментальним, еколого-натуралістичним, науково-технічним, туристсько-краєзнавчим, художньо-естетичним напрямами з метою підвищення якості, удосконалення змісту позашкільної освіти.

У конкурсі взяла участь Галина Олександрівна Задорожна, керівник гуртка "Чарівний пензлик" Бобровицького закладу позашкільної освіти "Центр дитячої творчості", яка за підсумками роботи журі зайняла ІІІ місце в номінації "Керівник гуртків художньо-естетичного напряму позашкільної освіти" (образотворчий профіль). Вітаємо колегу і бажаємо подальших успіхів!

... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 156 | Додав: методист | Дата: 24.03.2021 | Коментарі (0)

Уже десять років поспіль вихованці Бобровицького закладу позашкільної освіти "Центр дитячої творчості" приймають активну участь в обласному етапі Всеукраїнської виставки-конкурсу "Український сувенір" і не тільки беруть участь, а й кожного разу стають переможцями. От і цього року за підсумками виставки-конкурсу переможцями стали: Моцак Дарина, здобувач освіти гуртка "Умійко", Черних Софія, здобувач освіти гуртка "М'яка іграшка" (керівник Денисюк Наталія Валеріївна); Анастасія Галілейська та Вадим Голуб'єв здобувачі освіти гуртка "Паперопластика" (керівник Стрикун Віта Валеріївна). Журі конкурсу високо оцінили роботи гуртківців, виготовленні в різних техніках декоративно-вжиткового мистецтва: витинанка, ниткографія, м'яка іграшка, вироби із полотна.

Також було відзначено керівників гуртків за неодноразове залучення гуртківців до участі у виставці-ко ... Читати далі »

Переглядів: 148 | Додав: методист | Дата: 22.03.2021 | Коментарі (0)

     У кожного з нас своя улюблена пора року. І все ж одна з них навіює особливу радість. Мова, як ви здогадалися, йде про весну. Все навколо оживає й оновлюється, пробуджене теплом. Природа прокидається від зимового сну і кличе молодь у гаї та луки, до весняних хороводів, до пісень-веснянок, до закликання весни.

     Вихованці вокальних гуртків Бобровицького ЗПО "Центр дитячої творчості" (керівник Юрченко Світлана Миколаївна та Зазимко Тетяна Василівна) на заняттях розучили веснянки та ознайомилися з обрядом зустрічі весни. Свої співочі таланти та вміле виконання сучасних пісень про весну гуртківці вдало продемонстрували під час свят: "Прийди, прийди, весно красна" та "Ой весна, ой красна". Діти не тільки виконували пісні про весну, але й спробували себе в ролі ведучих.

... Читати далі »

Переглядів: 197 | Додав: методист | Дата: 22.03.2021 | Коментарі (0)

Кожного року Чернігівським обласним Палацом дітей та юнацтва проводиться заочний фестиваль-конкурс обдарованої молоді "Поліський зорепад". Мета конкурсу: виявлення та підтримка талановитих дітей і молоді, сприяння їх творчого розвитку, залучення до активної участі у мистецькому житті та формування творчої еліти Чернігівщини. Фестиваль-конкурс проводиться серед вихованців закладів позашкільної освіти Чернігівської області. Основні завдання конкурсу "Поліський зорепад": ознайомлення гуртківців з кращими зразками українського мистецтва; сприяння формуванню професійності, високої духовності молодого покоління, усвідомлення національної ідеї; культурне та естетичне виховання на кращих традиціях національного мистецтва.

Цьогорічний конкурс приурочений 150 річниці з Дня народження відомої української поетеси, письменниці Лесі Українки. Бобровицьким ЗПО "Центр дитячої творчості" на фести ... Читати далі »

Переглядів: 195 | Додав: методист | Дата: 13.03.2021 | Коментарі (0)

Вже не перший рік вихованці Бобровицького ЗПО "Центр дитячої творчості" беруть участь і здобувають перемоги в обласному етапі Всеукраїнської новорічно-різдвяної виставки "Новорічна композиція". За підсумками проведення конкурсу в цьому році переможцями стали:

- у номінації "Новорічний букет" Денисюк Анастасія, гурток "Природа і фантазія" , керівник Денисюк Наталія Валеріївна;

- у номінації "Новорічний вінок" Стрикун Денис, гурток "Паперопластика", керівник Стрикун Віта Валеріївна.

... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 146 | Додав: методист | Дата: 11.03.2021 | Коментарі (0)

У кожного народу є свій герой митець. Той, хто зміг прославити Батьківщину серед інших народів, стати її символом та духовним наставником. Така постать є і в українців - це великий Кобзар, Тарас Григорович Шевченко. Твори видатного поета хвилювали і хвилюють не одне покоління читачів. З поетичною спадщиною Тараса Шевченка діти знайомляться не тільки на уроках літератури в школі, а й на заняттях в позашкільних закладах. Так вихованці вокального гуртка Бобровицького ЗПО "Центр дитячої творчості" (керівник Юрченко Світлана Миколаївна) розучили пісні на слова великого Кобзаря і виконали їх 9 березня, в День народження поета. Майстерно і неперевершено прозвучала пісня "Зацвіла в долині червона калина" у виконанні солістки Пархоменко Аліни.

... Читати далі »

Переглядів: 136 | Додав: методист | Дата: 09.03.2021 | Коментарі (0)

   

     3 березня відбулося розширене засідання колегії відділу освіти. На колегії було розглянуто ряд важливих питань. Серед них одне, яке безпосередньо стосується позашкілля. Про забезпечення доступності позашкільної освіти, як необхідної умови розвитку здібностей діт ... Читати далі »

Переглядів: 161 | Додав: методист | Дата: 09.03.2021 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 22 23 »