Форма входу

Пошук

Календар

«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Друзі сайту

Бобровицька ЗОШ № 1

Бобровицький районний відділ освіти

Бобровицький методичний кабінет

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 22 » Екскурсія в історико-краєзнавчий музей
14:44
Екскурсія в історико-краєзнавчий музей

   Здавна славиться Україна своїми талановитими митцями: гончарями, різьбярами, ткачами, килимарницями та вишивальницями. Розвиток технічного прогресу, впровадження нових матеріалів та технологій не зможуть знецінити, применшити того, що створене людським талантом упродовж століть. Декоративно-ужиткове мистецтво є особливо цінним для розвитку та виховання дітей. Воно з усією переконливістю доводить, що найбільших успіхів досягає той, хто вміло поєднує теорію і практику, яка базується на вивченні основ мистецтва та впровадження їх у повсякденне життя.

В останні роки приділяється більше уваги вивченню, пропаганді та відродженню забутих видів народних ремесел. Вихованці гуртків «Умійко», «Чарівний пензлик», «Вокальний» разом із своїми керівниками Денисюк Н.В., Задорожною Г.О. та Зазимко Т.В. відвідали виставку робіт прикладного мистецтва, що нині проходить в Бобровицькому районному історико - краєзнавчому музеї. Всі роботи були виконані студентами Ніжинського училища культури імені Марії Заньковецької у різних напрямках декоративно-ужиткового мистецтва: художня вишивка, квілінг, різьблення по дереву, малюнок, витинанка, батик, вітраж . Вироби засвідчили високу майстерність виконавців, їх прагнення до творчої самореалізації, інтерес до народного мистецтва.

Гуртківцям дуже сподобалися роботи, вразили багатство й розмаїття українського декоративно-ужиткового мистецтва, в якому не тільки дбайливо зберігаються, а й творчо розвиваються цікаві традиції, що прийшли до нас із сивої давнини.

,

,

.

Переглядів: 431 | Додав: denisyuk_n | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: