Форма входу

Пошук

Календар

«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзі сайту

Бобровицька ЗОШ № 1

Бобровицький районний відділ освіти

Бобровицький методичний кабінет

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Травень » 23 » Мамине свято
10:59
Мамине свято

   У травні, коли прокидається від сну природа, коли дзвенить у блакиті пісня жайворонка, теплий весняний вітер приносить Свято матері, яке народилося в далекій Філадельфії завдяки зусиллям молодої американки Анни Джарвіс. Вона втратила свою матір. Смерть була раптовою і передчасною. Анна звернулася з листами до конгресменів та Президента Америки, у яких запропонувала раз на рік, навесні, вшановувати матір. Ідею Анни Джарвіс підхопили у світі. Вперше в Україні, в Галичині, це свято відзначалося в 1929 році.

   Мати – берегиня роду, домашнього вогнища. Саме вона є тією ниточкою, яка єднає всю родину.

   Дітвора намагалась донести присутнім в залі, що "День матері" для них це —справді свято любові і пошани, донести взаємну любов дітей та матерів. "У цілому світі мірою гідності людини вважається її подяка матері за життя, за всі її старання, виховання і самопожертву. Всі ми з дитинства і до останніх своїх днів несемо в своїй душі єдиний і неповторний образ своєї мами, яка все зрозуміє і пробачить".

   Згадавши у своїх виступах ніжні мамині руки, її клопітку щоденну працю, ласку та тепло, малеча не могла не викликати радісних сліз у матерів. "У цей день, матусі щиро раділи за своїх діток, адже вони так самовіддано та чуйно готувались кожен вітати найріднішу особу на землі".

  Вам, любі наші матері, щастя земного, здоров'я доброго, хай горе обминає родини ваші, а Матір Божа вас оберігає. Дорогі матері! Ваша присутність буде вічною в нашому житті, а добрий приклад впевнено вестиме невідомими стежинами нашого життя. За вас, улюблені матері, – наша повсякчасна молитва та подяка Господеві.

,   ,  $IMAGE5$, 

,  ,  ,

 

 

Переглядів: 463 | Додав: denisyuk_n | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: