Форма входу

Пошук

Календар

«  Лютий 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Друзі сайту

Бобровицька ЗОШ № 1

Бобровицький районний відділ освіти

Бобровицький методичний кабінет

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2022 » Лютий » 12 » Підсумки щорічного традиційного Всеукраїнського новорічно-різдвяного конкурсу "Новорічна композиція"
16:26
Підсумки щорічного традиційного Всеукраїнського новорічно-різдвяного конкурсу "Новорічна композиція"

          Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді кожного року проводить традиційний Всеукраїнський новорічно-різдвяний конкурс «Новорічна композиція». Мета конкурсу: екологічне, природоохоронне та естетичне виховання учнівської молоді та залучення до громадського руху за збереження від порубок дерев хвойних порід і поширення досвіду цієї діяльності серед молоді. Завданнями цього конкурсу є пропаганда  бережливого ставлення до природи; розвиток творчої ініціативи та пізнавальної діяльності; формування практичних умінь та навичок дітей та молоді щодо виготовлення новорічно-різдвяних композицій, які символізують та відображають Новорічну та Різдвяну флористику; сприяння розвитку флористичного мистецтва в Україні.

Участь у виставці брали як окремі учні та вихованці, так і учнівські колективи закладів загальної середньої та позашкільної освіти з усіх областей України. З робіт, надісланих на конкурс, була створена виставка «Новорічна композиція».

         За підсумками та оцінкою журі Всеукраїнського новорічно-різдвяного конкурсу «Новорічна композиція» робота Денисюк Анастасії , вихованки гуртка «Природа і фантазія», керівник Денисюк Наталія Валеріївна Бобровицького закладу позашкільної освіти «Центр дитячої творчості» набрала 84 бали. За майстерно виготовлений флористичний виріб «Зимова фантазія» у номінації «Новорічний букет» Анастасію було нагороджено грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за зайняте ІІ місце.

    

Переглядів: 207 | Додав: denisyuk_n | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: