Форма входу

Пошук

Календар

«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзі сайту

Бобровицька ЗОШ № 1

Бобровицький районний відділ освіти

Бобровицький методичний кабінет

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Листопад » 7 » Свято Хеловіну
12:02
Свято Хеловіну

Осіння пора часто приносить нам разом з похолоданням і дощами ще й депресію, слабкість і апатію. Але наближення зими - зовсім не привід піддаватися таким настроям. Напередодні того, як останній місяць осені вступить у свої володіння, багато «відзначають» неординарне і трохи моторошне свято Хеловін. Чому б не підтримати цю традицію? Веселощі, творчий підхід і тепле світло свічок (а як же без них в Хеловін) піднімить настрій, урізноманітнить сірі осінні дні і принесе неймовірне задоволення і захват малюкам.

Привиди, гобліни, відьми та інша нечиста сила! Кого тільки не побачиш у маскарадних костюмах на Хеловін. До національного фольклору додались зловісні персонажі фільмів жахів. Це свято відзначається офіційно в ряді країн і асоціюється з усім, що має відношення до темних сил і непізнаного, до окультизму і магії.

А ще він асоціюється з веселощами і забавними смачними стравами, які можна легко приготувати самим. Але це атрибути кожного свята, а Хеловін трохи виділяється на їх фоні. Тому, щоб Хеловін виявився справжнім Хеловіном, потрібно створити особливу атмосферу, а гостей гарненько налякати!

На наше свято свято завітали:Дракула, Чорт, Дух тьми,  Чорна королева,Привиди, Вампіри та багато іншої нечисті. Всіх присутніх  вітали вихованці закладу та дарували їм цікаву розважальну програму. Гостей свята було нагороджено грамотами за оригінальне оформлення костюмів. Свято пройшло весело. Глядачі залишали заклад задоволені та в піднесоному настрої...

,

,

,

,

,

.

,

Переглядів: 508 | Додав: denisyuk_n | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: