Форма входу

Пошук

Календар

«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзі сайту

Бобровицька ЗОШ № 1

Бобровицький районний відділ освіти

Бобровицький методичний кабінет

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Листопад » 7 » "Від роду до роду збережем традиції народу"
11:28
"Від роду до роду збережем традиції народу"

     На початку жовтня на базі літературно-меморіального музею-заповідника М.М. Коцюбинського було проведено урочисте відкриття зльоту переможців обласної краєзнавчо-патріотичної акції «Від роду і до роду збережем традиції народу».

     Святковий концерт, який влаштували педагогічний та учнівський колективи Центру дитячого та юнацького туризму і екскурсій справив позитивне враження на присутніх. Патріотичні вірші, пісні про Україну, Чернігівський край, запальні таночки залишаться у пам'яті всіх присутніх.

     Учасники зльоту демонстрували відео-презентації своїх творчих проектів.  Серед переможців була і вихованка гуртка «Умійко» Бобровицького Центру дитячої творчості Денисюк Анастасія. Вона презентувала свою пошуково-дослідницьку роботу «Лялька-мотанка – одвічна берегиня роду». Талановиті діти отримали дипломи Управління освіти та науки Чернігівської обласної державної адміністрації та цінні подарунки. А їх керівникам було вручено почесні грамоти Управління освіти та науки Чернігівської обласної державної адміністрації за підготовку переможців обласної краєзнавчо-патріотичної акції.

     Цікавою та насиченою була програма зльоту, який тривав два дні. Всі учасники відвідали музей українознавства «Берегиня» Чернігівської ЗОШ     I-III ст. №29. Пізнавальною  була екскурсійна подорож до села Москалі Чернігівського району з відвідуванням колекції старожитностей члена Національної спілки краєзнавців України, народного майстра Юрія Дахна.

Та найбільше всі були в захваті від поїздки до колиски державності України – Батуринського Національного історико-культурного заповідника «Гетьманська столиця».

      Зараз зберігається, примножується духовна і культурна спадщина українського народу, відроджуються давні традиції, набувають популярності вироби, зроблені власноруч, і це прекрасно! І дуже добре, що до цього причетне молоде покоління українців.

 

                                                 Денисюк Наталія Валеріївна, керівник гуртка            

                                                 Бобровицького Центру дитячої творчості.

,

.

Переглядів: 572 | Додав: denisyuk_n | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: