Форма входу

Пошук

Календар

«  Травень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Друзі сайту

Бобровицька ЗОШ № 1

Бобровицький районний відділ освіти

Бобровицький методичний кабінет

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2022 » Травень » 6 » День матері
18:47
День матері

 

Для вшанування всіх мам світу встановлено Міжнародний День матері. В Україні це свято відзначається у другу неділю травня.

Безумовно, День матері  ̶  це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ  ̶  образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.

В цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам зі святом, дякуємо їм за материнську працю. Вихованці Бобровицького закладу позашкільної освіти «Центр дитячої творчості» також вітали своїх мам із цим прекрасним святом. Гарні вірші про мам підготували дівчатка із театрального гуртка: Іванченко Даша, Труш Настя та Заіц Софія (керівник Лупина Світлана Миколаївна). Пісні на День матері, майстерно виконанні ансамблем «Промінчик»  та солістами вокального гуртка  (керівник Юрченко Світлана Миколаївна),  неаби як потішили матусь у їх свято. Також порадували мам і творчі роботи вихованців гуртків декоративно-прикладного мистецтва. Бездоганно виконали картини вихованці гуртка «Петриківські візерунки» (керівник Пісковець Людмила Олександрівна). Вправно працювали й дітлахи з гуртка «Умійко» (керівник Денисюк Наталія Валеріївна). До Дня матері гуртківці виготовили ряд витинанок за темою «Материнська любов». Чудові аплікації з квітами, виготовили здобувачі освіти гуртка «Умілі руки» (керівник Пулінець Юлія Віталіївна).

Мама – це наш ангел-охоронець, наш будинок, наш всесвіт. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей нескінченні материнські турботи, терпіння, любов і відданість.

Спасибі за ласку, за щире тепло

Недоспані ночі, турботи й добро.

Здоров'я міцного Вам зичимо щиро,

Любові і радості, злагоди й миру!

   

   

   

   

   

 

Переглядів: 373 | Додав: denisyuk_n | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: