Форма входу

Пошук

Календар

«  Червень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзі сайту

Бобровицька ЗОШ № 1

Бобровицький районний відділ освіти

Бобровицький методичний кабінет

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Червень » 6 » День захисту дітей.
13:26
День захисту дітей.

Коли у небі сонечко сміється,
А в полі, лузі квіти розцвітають,
Тоді нас всіх із цим прекрасним святом –
З днем захисту дітей завжди вітають.

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Саме в дітях продовження роду людського й здійснення  мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього.

У Бобровиці на площі міста відбулися заходи з нагоди Дня захисту дітей. До уваги глядачів учасники свята презентували концертну програму «Хай щастю дитини не буде кінця. До вітань з нагоди свята приєдналися й вихованці гуртків Бобровицького ЗПО «Центр дитячої творчості». Запальними таночками всіх вітав танцювальний колектив під керівництвом Людмили Петрівни Моцак. Ансамбль «Промінчик» та солісти вокального гуртка Артем Квіта та Аріна Пархоменко , керівник Світлана Миколаївна  Юрченко, порадували присутніх майстерним виконанням пісень. Свої співочі таланти та вміле виконання сучасних пісень вдало продемонстрували вихованці вокального гуртка: Софія Новік, Катя Стеблянко та Валерія Шматко, керівник Тетяна Василівна Зазимко.

Діти – маленькі частинки великого щастя, ім'я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям. 

    

  

Переглядів: 149 | Додав: методист | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: