Форма входу

Пошук

Календар

«  Січень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзі сайту

Бобровицька ЗОШ № 1

Бобровицький районний відділ освіти

Бобровицький методичний кабінет

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2022 » Січень » 29 » Участь в обласному вебінарі для керівників гуртків декоративно-ужиткового мистецтва Чернігівської області.
18:30
Участь в обласному вебінарі для керівників гуртків декоративно-ужиткового мистецтва Чернігівської області.

 

27 січня 2022 року керівники гуртків декоративно-ужиткового мистецтва Бобровицького закладу позашкільної освіти «Центр дитячої творчості»: Тамара  Рябенко, Людмила Пісковець, Наталія Денисюк та Юлія Пулінець прийняли участь в обласному вебінарі для педагогів закладів позашкільної освіти Чернігівської області, що проходив у форматі  Zoom конференції. Основна тема вебінару: «Формування творчої активності підростаючого покоління засобами декоративно-прикладного мистецтва». Всі учасники познайомилися з Оксаною Федун – новопризначеним заввідділом декоративно-прикладного мистецтва Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва.   

Методист декоративно-прикладного відділу  Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва Інна Шабовта розповіла про плани роботи відділу на 2021/2022 навчальний рік, провела аналіз по заповненню інформаційно-методичних карт закладами позашкільної освіти та презентувала роботи переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу» в розділі «Образотворче мистецтво». Педагогічним працівникам Бобровицького ЗПО сподобався змістовний висуп керівника гуртка «Дивовижна палітра» Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва Лариси Буйлук за темою «Оздоблення сучасних предметів побуту  (та виробів) елементами Петриківського розпису».

Цікаво про свою роботу розповіли: Тетяна Крафт - методист Козелецького будинку творчості дітей та юнацтва та Світлана Дем’яненко - керівник гуртка «Українська народна вишивка» , яка  детально розповіла де черпати натхнення та позитив сучасному підростаючому поколінню з презентацією «Організація та зміст  творчої діяльності гуртка «Українська народна вишивка».

Ірина Тимченко - завідуюча відділом, методист і керівник «Зразкового художнього колективу» Студія декоративно-ужиткового мистецтва «Art Deko» (творчої майстерні «Чарівниця»)  розкрила роботу свого закладу  в презентації «Щасливі у творчості» із досвіду роботи відділу художньо-творчої діяльності Центру творчості дітей та юнацтва Прилуцької міської ради Чернігівської області».

Алла Рубан  -  керівник гуртка «Magic ArtRA» Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва провела майстер-клас «Воскотерапія в роботі з дітьми».

 Керівники гуртків були вдячні за такий змістовний та цікавий вебінар, але всім не вистачає безпосереднього спілкування, отих зустрічей, які очно  відбувалися раніше у привітних стінах Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва.

   

    

 

Переглядів: 175 | Додав: denisyuk_n | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: