Форма входу

Пошук

Календар

«  Грудень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Друзі сайту

Бобровицька ЗОШ № 1

Бобровицький районний відділ освіти

Бобровицький методичний кабінет

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Грудень » 26 » ZOOM конференція «Переваги позитивного мислення у роботі зі старшокласниками в позашкільному закладі»
17:35
ZOOM конференція «Переваги позитивного мислення у роботі зі старшокласниками в позашкільному закладі»

 23 грудня 2021 року в рамках запланованого циклу методичних конференцій, започаткованих інформаційно-методичним відділом Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва, відбулася ZOOM конференція «Переваги позитивного мислення у роботі зі старшокласниками в позашкільному закладі» для координаторів учнівського самоврядування, методистів та педагогів закладів позашкільної освіти Чернігівської області.

Напередодні Різдвяних та Новорічних свят тема про позитивне мислення, позитивне налаштування та успіх була обрана невипадково!

Святково та креативно розпочала вебінар завідуюча інформаційно-методичним відділом Наталія П’яткова.

Методист по роботі зі старшокласниками Ярослава Мишакова розкрила тему «Переваги позитивного мислення у роботі зі старшокласниками» та вивела разом з учасниками вебінару 15 універсальних правил успішного координатора учнівського самоврядування.

Запрошена спікерка Руслана Яковлєва, керівник Агенції свят «Забава» м.Чернігова, експертка event-сфери, дипломований СММ-маркетолог, ознайомила присутніх з темою « Емоційний інтелект як інструмент для досягнення бажаного результату», поділилася секретами своєї роботи в event-індустрії.

Лариса Борсяк, завідувачка організаційно-масовим відділом Центру творчості дітей та юнацтва управління освіти Прилуцької міської ради Чернігівської області, практикуючий психолог-методист, просвітила, де черпати якісний позитив сучасному підлітку.

Людмила Пісковець, методист Бобровицького Центру дитячої творчості, виступила з темою «Формування позитивного іміджу позашкільного закладу в контексті освітньо-виховної діяльності».

Завершився захід на святковій ноті з побажаннями миру, добра та добробуту.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 132 | Додав: denisyuk_n | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: